Anders Martinius Tangen -

Ekspert på arbeidsmiljø og endringer

Anders Martinius Tangen - Ekspert på arbeidsmiljø og endringer

Vi gjør det sammen!


Alle har et ansvar for å skape et godt arbeidsmiljø.

Uansett hva vi gjør og ikke gjør, så gjør vi det i bunn og grunn sammen med andre. Det er ikke til å unngå. Hvordan utvikler vi et arbeidsmiljø der medarbeiderne blir klar over ansvaret for seg selv, og for fellesskapet?

Foredraget er fullt av energi, humor og alltid tilrettelagt for din bedrift eller organisasjon.

Konkrete verktøy


Jeg bruker hele min kompetanse i foredragene. Jeg er komiker, profesjonell programleder etter tjue år i NRK og P4, og er faglig dyktig. Få konkrete eksempler og verktøyene du trenger for å få et bedre arbeidsmiljø.

Humor for næringslivet

Jeg holder spennende, morsomme og matnyttige foredrag om endringer og spontanitet. Jeg er en profesjonell komiker med humor for næringslivet som min spesialitet.

Hva vil det si å være et vi?

Hva skjer med formell og uformell makt når det blir et tema i arbeidsmiljøet hva VI gjør og hvordan VI gjør det? Jeg gir deg eksempler fra både eget liv og næringsliv, og forklarer mekanismene bak arbeidsmiljø og trivsel.

Alle har et ansvar for å skape et godt arbeidsmiljø


Jeg er komiker, tidligere programleder i radio/TV og gestalt-psykoterapeut.

  • Du kan oppmuntre meg, men det forutsetter at jeg er i stand til å la meg oppmuntre. Du irriterer meg, men det forutsetter at jeg er i stand til å la meg irritere.
  • Du kan stille krav til meg og forvente ting av meg, men det forutsetter at jeg er villig til å bli stilt krav og forventninger til.

Dette er bare noen enkle eksempler på at «Vi gjør det sammen». Men hvem og hva er et VI? Hvem kan med full rett si at «her hos oss gjør vi det slik eller sånn»?

Hva skjer med formell og uformell makt når det blir et tema i arbeidsmiljøet hva VI gjør og hvordan VI gjør det?

Foredraget er fullt av energi, humor og alltid tilrettelagt for din bedrift eller organisasjon. Jeg tar alltid kontakt med kunden på forhånd for å avstemme innholdet etter bestilling og forventning.

Hør hva andre sier om foredraget...

Jeg har holdt en rekke foredrag for bedrifter og organisasjoner over hele Norge. Her kan du lese hva noen av de sier om foredraget:

Patrick Martins

UI/UX Designer


Anders er spot on og tar forsamlingen med storm. Finner fort stemningen og bruker en mix av god historier flettet sammen med budskapet vi ville vår ansatte skulle sitte igjen med. De fleste lo i tillegg så de grein, en perfekt kick-start på en flott kveld for oss.

Heidi Henriksen

NEO Monitos AS


Han har utrolig mange strenger å spille på. Hans humoristiske opptreden har ofte en alvorlig undertone som gjør det hele mer realistisk. De musikalske innslagene svingte det skikkelig av. At han bruker seg selv på godt og vondt i sine sammenligninger, tyder på at han er trygg på seg selv.

Randi Nessemo, Organisasjonsmedarbeider

LOs distriktskontor i Nord-Trøndelag


Beskrevet med ett ord - INNERTIER! Tilhørerne var meget godt fornøyd, noen påstod til og med at det var det beste de noen gang hadde hørt. Kunne ikke truffet bedre! Ser ikke bort fra at det kommer flere forespørsler om å få ham i kjølvannet av dette. Meget bra.

Desiree Hafseng

A-2 Norge AS


Anders svarte 100% til forventningene. Han var lydhør overfor mine innspill og ønsker i forkant og hadde satt sammen "et litt skeivt syn på konsulenter" på en glimrende måte! Han tok ting på sparket også (hvilket en god underholder skal :-) ) og fikk med seg alle de 27 som var tilstede. Vi lo så tårene trillet. Jeg anbefaler Anders på det varmeste uansett anledning og tema for foredrag/underholdning.

Start deres reise mot et godt arbeidsmiljø i dag

Jeg har allerede hjulpet hundrevis av virksomheter i Norge med å øke deres trivsel, forståelse, effektivitet og arbeidsglede. Skal din organisasjon være den neste?

© 2024 | Anders Martinius Tangen | Ekspert på arbeidsmiljø og endringer