Digitale Foredrag

Alle foredrag kan også leveres på digitale plattformer

Mange savner nok de fysiske møtene.

Der vi kan kjenne på fellesskapet, le sammen, bli begeistret sammen, og berørt sammen. Vi skal nok dit igjen!

Men inntil da er digitale foredrag ingen dårlig erstatning.

Som TV-programleder på NRK i mange år er jeg vant til å formidle gjennom kameraer og skjermer.

Det krever noe annet enn å stå på en scena. Tilbakemeldinger fra kunder som har hatt digitale foredrag tilsier at de er fornøyd med hvordan mine digitale foredrag når fram til tilhørerne, selv på en skjerm.

En kunde skrev :

«Vi ble glade, vi ble rørt, og vi lo! Det er jammen godt gjort å dra foredraget videre med energi og framdrift uten å ha øyekontakt med oss. Terningkast 6"

Vanlige spørsmål

Litt praktisk info om gjennomføringen av Digitale Foredrag

Hvordan foregår et digitalt foredrag?

Dette gjennomføres ved at kunden ber om et digitalt foredrag ved bestilling. Du får dermed tilgang til et direktesendt foredrag med meg. Det sendes en link til deg i forkant av foredraget. Deltakere kan enten se foredraget på sin egen PC, eller det kan kjøres på storskjerm i egnet lokale hos bedriften eller foreningen.


Hvilken digital plattform blir benyttet

Foredragene kan leveres på ulike plattformer som Zoom, Teams eller Whereby. De kan også leveres rett til en Facebookgruppe. Dette avklares i forkant ved bestilling.


Hvordan booker jeg et digitalt foredrag?

Dette bookes på samme måte som et fysisk foredrag. Booking kan gjøres her. Jeg tar uansett kontakt med dere for å finne hvordan vi best kan gjennomføre dette, slik at det passer kundens behov.


Hvilke praktiske ting må jeg som kunde stå for?

Som kunde må du rent praktisk distribuere en lenke som du får av meg til de som skal delta på møtet, og sørge for at de som skal se har nødvendig programvare på maskinen. De fleste plattformer spiller automatisk, uten noen spesielle nedlastinger.


Det er dermed ingen spesielle ting som må utføres av deg som kunde utenom å videresende lenken til de som skal delta på møtet. Da kan de se foredraget på sin egen PC.

Har du andre spørsmål om digitale foredrag, så ta kontakt så hjelper vi deg med dette.

Anders M Tangen

kontakt og book Anders Tangen

Anders Martinius Tangen holder motiverende, morsomme og matnyttige foredrag for næringslivet.

Send inn en uforpliktende forespørsel på et foredrag med Anders i dag!