LIVET ER ALDRI HELT OK

Foredragsholder Anders M. Tangen tar for seg hvordan livet er når det ikke er helt okey. Kanskje er det helt okey?

Kan du forvente det perfekte? Vil et HMS arbeid noen gang være helt okey? Vil et arbeidsmiljø noensinne være helt okey? Må vi vente til alt er perfekt?


Vil du ha en stund med mye latter, moro og nye og gamle tanker om livet vi har fått utdelt så er «Født til omstilling» noe for deg. Foredraget passer til kick off, seminarer, eller når arbeidsmiljøet trenger inspirasjon.


Har du ikke fått badet tilstrekkelig mange ganger på sommeren, ikke grillet nok med kompisene, og heller ikke fått vært på Tusenfryd med unga? Har vinteren gått uten de flotte skiturene avisene skriver om? Været ble ikke som det skulle, og forholdet mellom deg og kjæresten som skulle bli et bål av lidenskap i ferien er fortsatt en askehaug. Det er mye som kan gå galt, alltid. Faktisk så mye, at vi er nødt til å bli skuffet. Hva med å forsøke å se litt annerledes på det?


Tangen laget et motto etter en sommerferie som ble totalt annerledes enn han håpet: «Livet er aldri helt ok, og det er helt ok». Ved å fokusere på at alt ikke noensinne kan være helt perfekt, frigjøres ressurser som kan gi deg mer motivasjon personlig, men også øket lønnsomhet i bedriften din. Imperfektheten er viktig i eksistensialismen, som er et av verdigrunnlagene i gestaltterapi.

Dette er en liten musikkvideo Anders M. Tangen har laget sammen med sin samboer Kristin Aafløy Opdan. En sang om kjærlighet, som ikke alltid heller er helt perfekt. «Lose your mind»

Anders Tangen er utdannet psykoterapeut ved Høyskolen for Gestaltterapi i Oslo, bruker han denne bakgrunnen i foredragene sine. Han kommer gjerne til din bedrift eller organisasjon for å snakke med dere. Lykkelig er bare den som innser at ingenting er perfekt sier buddhistene.


Lykke skaper mer energi og bedre arbeidsmiljø. «Livet er aldri helt okey og det er helt okey for meg» er et musikalsk foredrag med både egne og andres sanger, i tillegg til motiverende moro med mening.


Selv om det er alvor i det som formidles er foredragene alltid fylt av humor og galskap. Det vil du se under referansene.

Dette foredraget kan også leveres digitalt

Foredraget kan du booke både som online foredrag, eller fysisk på et sted som tilfredsstiller smittevernkravene for arrangementer.

Anders M Tangen

kontakt og book Anders Tangen

Anders Martinius Tangen holder motiverende, morsomme og matnyttige foredrag for næringslivet.

Send inn en uforpliktende forespørsel på et foredrag med Anders i dag!