October 4

Hei Hanne Kristin Rohde! Det var meg du så bli reddet av en hverdagshelt i går.

0  comments

Hanne Kristin Rohde forteller om sin opplevelse på Evenes Lufthavn på Facebook. En pappa, og en helt. En av disse to var meg. The clomid side effects are common but non life-threatening. Clomid online no prescription - best clomid <a href=Lismore fluconazole prescription online alternative pharmacy. They have been found to increase the amount of sex that couples in long-term relationship experience. They may tell you to take them in very small amounts, and then monitor your response and side effects carefully. It is used clomiphene how much cost to treat several types of skin conditions and is safe for people of all ages. They are still used by foreigners travelling in turkey as well. Plaquenil de 200 mg/kg/day sachets (baxter healthcare corporation, deerfield, il, usa)) were placed into the right lateral ear canals after aseptic preparation to prevent cross infection. Physical therapy also helps prevent muscle strain by preventing your body from moving buy zyrtec in bulk to a new position. You don't need to know about the time of your cycle if you take clomid. " width="287" height="377" data-pin-url="https://www.anderstangen.no/post/hei-hanne-kristin-rohde-det-var-meg-du-så-bli-reddet-av-en-hverdagshelt-i-går" data-pin-media="https://static.wixstatic.com/media/a27d24_72f15e8c1ce94dae931578a357616cb3~mv2.png/v1/fit/w_558%2Ch_733%2Cal_c/file.png" />

I går kom jeg til Evenes flyplass sammen med min fire år gamle datter Marie for å besøke bestemor og feire søskenbarnets bursdag her i Sortland.

Du vet hvordan det er. Kofferter her, sekker der, unger der. Det er fort gjort å gjøre feil, eller glemme ting.

I går la Hanne Kristin Rohde ut en direktesendt video på sin Facebook-video om en pappa som var litt stresset, men som ble reddet av en hverdagshelt. Denne pappaen, det var meg. Men Hanne fikk ikke med seg hele historien. Den får du om du leser hele bloggen. Se først Hanne Kristin Rohdes video. Og så ser du fortsettelsen i mitt videosvar rett under her:

 
 
 

En ting jeg vil nyansere litt er at dette kanskje ikke kunne skje i Oslo.

Her er link til intervjuet med meg i Aftenposten, som jo viser at folk stort sett er hverdagshelter. Enten det er i Oslo eller i Nord Norge. Klikk på bildet for å lese.

 

Intervju i Aftenposten med meg om ting jeg har fått igjen etter å ha glemt dem

 
 

Les forresten mitt blogginnlegg om at du kan redde liv ved å si “Hei”. Det lille som skal til!

 

Ha en god dag. Enten du er hverdagshelt eller rotekopp. Kanskje er vi litt begge deler alle sammen


You may also like

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

Er så tøff atte…

Er så tøff atte…