March 25

– Jeg savner folk!

55  comments

Jeg må bare få det ut:

– Jeg savner folk!!!!!

 

Tette puber, skummende øl. Den trange gangen inn i barnehagen full av fjerne foreldre. Møkkete backstagerom før jeg går inn i en fullsatt konferansesal og holder foredrag. Bilder fra Eurovision av gærne gutter og jenter som henger over hverandre og roper drapert i flagg. Den koselige kroa på Gressholmen full av hyggelige folk.

Sitte på et fly tilEvenes, gå på feil flybuss på vei til bestemor, for så å bli hjulpet til rett sted av en snill bussjåfør.

Gå halvfull rundt og kjenne øl-ånden til tidligere kolleger jeg ikke helt husker navnet på på Øya-festivalen.

Og ikke minst kunne ta en Nord Norge tur til familien uten å bli satt i «søring-karantene»

 

Kjære Gud! Takk for at du skapte folk!!!!

Folk, jeg elsker dere!!

Snart skal vi klemme hverandre igjen.


You may also like