August 27

Marie 4 år, og min mentor

0  comments

Å bruke tid med datteren min Marie på fire, er noe av det mest lærerike og motiverende for meg som foredragsholder. Hun har kommet såpass kort i livet at veldig mye av det hun nå gjør, gjør hun for første gang.

I helgen dansent hun for første gang på Norsk Ballettinstitutt, og hun tok sin første ridetur på Stovner Ridesenter.

Å se gleden til et menneske som opplever noe for første gang er bedre enn all verdens motivasjonsmodeller, fagbøker eller kurs.

Jeg tenker at jeg skal forsøke aldri å slutte med å utforske opplevelser jeg kan ha for første gang. Mat jeg ikke har smakt før, viner som har vært ukjente for meg, høre musikk jeg ikke har hørt før, eller se kunst som er annerledes enn alt annet jeg har sett før.

Da jeg var 11 år møtte jeg Jahn Teigen som sa til meg: – Du må alltid bare fortsette. Med hva da spurte jeg? – Det er ikke så farlig, det finner du ut sa Jahn.

Det har jeg tatt til meg.

Jeg vil lære av Marie og Jahn og oppleve ting for første gang. Hele livet. “It´s all in the huggu”

Les mer om foredrag og book her: https://www.anderstangen.no

 
 

Når en skal gjøre ting for første gang, er det fint å ha en trygg person i nærheten. Jeg håper jeg er en slik.


You may also like

Gulrotkake-teorien.

Gulrotkake-teorien.

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!