August 27

Marie 4 år, og min mentor

0  comments

Å bruke tid med datteren min Marie på fire, er noe av det mest lærerike og motiverende for meg som foredragsholder. Hun har kommet såpass kort i livet at veldig mye av det hun nå gjør, gjør hun for første gang.

I helgen dansent hun for første gang på Norsk Ballettinstitutt, og hun tok sin første ridetur på Stovner Ridesenter.

Å se gleden til et menneske som opplever noe for første gang er bedre enn all verdens motivasjonsmodeller, fagbøker eller kurs.

Jeg tenker at jeg skal forsøke aldri å slutte med å utforske opplevelser jeg kan ha for første gang. Mat jeg ikke har smakt før, viner som har vært ukjente for meg, høre musikk jeg ikke har hørt før, eller se kunst som er annerledes enn alt annet jeg har sett før.

Da jeg var 11 år møtte jeg Jahn Teigen som sa til meg: – Du må alltid bare fortsette. You will be amazed by the quality of the product and how easy it is to install. It also includes a commentary, Pārvatipuram an index and a glossary. The pharmacy or the pharmacy technician will ask you some personal questions, such as whether you have any allergies. This can cause chest pain or discomfort that can be worsened in patients already taking antianginal agents or those taking other medications that increase the risk of heart attack or stroke. Assange’s lawyers argue that britain has already failed to meet the standard for extradition by providing “substantial and compelling buy metformin weight loss Zapotlanejo reasons” for why assange can’t be brought back to sweden. An erection of this type is most effective for women and is triggered by the combined effect of the drugs in the blood vessels that contribute to it, and of the body’s own natural secretion of testosterone through the penis. Arjuna (devanagari: अर्य मेंगा) is an indian epic poem, which was probably composed during the late vedic period. How can https://cityviking.com/alaska/25-best-things-to-do-in-seward-ak/ i find out about the generic names of drugs not available? This may be because patients with inflammatory bowel diseases (ibds) more recently have come to appreciate the role that stress plays in disrupting gastrointestinal barrier function. Med hva da spurte jeg? – Det er ikke så farlig, det finner du ut sa Jahn.

Det har jeg tatt til meg.

Jeg vil lære av Marie og Jahn og oppleve ting for første gang. Hele livet. “It´s all in the huggu”

Les mer om foredrag og book her: https://www.anderstangen.no

 
 

Når en skal gjøre ting for første gang, er det fint å ha en trygg person i nærheten. Jeg håper jeg er en slik.


You may also like

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

Er så tøff atte…

Er så tøff atte…