May 30

Hvordan motiverende og humoristiske foredrag kan forvandle din organisasjonskultur

0  comments

En sunn organisasjonskultur er en uvurderlig ressurs. Den fremmer engasjement, produktivitet og jobbtilfredshet blant ansatte. For å kultivere en slik kultur, kan bruk av motiverende og humoristiske foredrag være en nøkkelkomponent. Anders Tangen, en ettertraktet foredragsholder, integrerer både humor og dyptgående innsikt i sine presentasjoner. Hans foredrag kan bidra til å skape en dynamisk og positiv organisasjonskultur.

Hvorfor er indre motivasjon viktig?

Indre motivasjon er drivkraften som kommer fra en genuin interesse og glede ved å utføre en oppgave. Denne formen for motivasjon er viktig fordi den:

Øker engasjementet: Ansatte som er indre motivert, jobber med entusiasme og lidenskap. Dette styrker teamets samlede innsats.

Fremmer kreativitet og innovasjon: Når ansattes motivasjon kommer innenfra, er de mer tilbøyelige til å tenke utenfor boksen og skape innovative løsninger.

Bygger jobbtilfredshet: Indre motivasjon skaper jobbtilfredshet og reduserer risikoen for utbrenthet og lav moral.

For å fremme indre motivasjon i organisasjonen, kan motiverende foredrag være til stor hjelp. Anders Tangens foredrag er spesielt utviklet for å inspirere og motivere ansatte på en genuin måte.

 

Motiverende foredrag som forandrer

“It’s All in the Huggu”:

Dette foredraget setter fokus på kommunikasjon og hvordan humor kan brukes som et virkemiddel for å forbedre kommunikasjonen på arbeidsplassen. Du kan få en sniktitt her.

 

“Født til Omstilling”:

I en verden i konstant forandring er det viktig å kunne håndtere endringer med en positiv holdning. Dette foredraget lærer deltakerne å omfavne endringene og se mulighetene som ligger i dem. Se mer om dette foredraget her.

 

“Optimist – for sikkerhets skyld”:

Basert på Jahn Teigens sang “Optimist,” utforsker dette foredraget hva det innebærer å være optimist og hvorfor optimister ofte lykkes bedre. Tangen, med sin bakgrunn fra media og som gestaltterapeut, deler verdifulle innsikter om hvordan optimisme kan være en kraftfull ressurs, særlig i utfordrende tider. Se mer om foredraget her.

 

“Vi gjør det sammen”:

Dette foredraget handler om ansvar og samarbeid på arbeidsplassen. Deltakerne utfordres til å vurdere sin egen rolle i teamets dynamikk, samt hvordan deres handlinger og holdninger bidrar til fellesskapet. Med humor og tilpasset innhold for hver kunde, skaper Tangen en energisk og lærerik opplevelse. Se mer her.

 

Hvordan booke et foredrag?

Lurer du på hva et foredrag koster? Prisen kan variere basert på lengden på presentasjonen, antall deltakere, og andre spesifikasjoner. For mer informasjon om priser og hvordan du kan booke et foredrag, ta kontakt her.


You may also like

Gulrotkake-teorien.

Gulrotkake-teorien.