Anders Martinius Tangen

Foredragsholder / STANDUP / KONFERANSIER

20 ÅRS ERFARING SOM FOREDRAGSHOLDER FOR NÆRINGSLIV OG BEDRIFTER

foredrag

Siden 2001 har Anders levd profesjonelt som foredragsholder for næringslivet. Her bruker han hele sin kompetanse som journalist, programleder, gestaltterapeut (psykoterapi), og komiker.

standup

Sammen med blant andre Jånni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning var han med på å starte Norges største standupklubb i 1994.

GESTALTTERAPEUT

Tangen er utdannet ved universitet i Oslo, og har tatt fireårig utdanning til Gestalttereapeut ved Høyskolen i Oslo. Dette gir tyngde i foredragene som alltid er tilpasset kundens behov. I tillegg til all den humor som alltid er tilstede!

bok

TV OG RADIO

Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. Han har vært programleder for egne show på NRK. Han var en av arkitektene bak, og moromann, foran kamera i NRQ og God Elg. I flere sesonger har han vært stuntreporter i Nitimen og Reiseradioen, mens noen også vil huske han for egne show på P4 som ”Tid For Tangen”, ”Badeanda” og ”Andersnatten”. Noen har brukt han som barnevakt, uten å vite det.


Anders M. Tangen jobbet i flere år på NRK med barneprogrammet «Kykelikokos».


De som ser mer på TV har også kunnet bli kjent med Anders Martinius Tangen gjennom hans innsats som prest i komiserien ”Piker Vin og Sang”, flere standupopptredener blant annet i Rorbua og fra Standupfestivalen på NRK. Han har også vært gjest et par ganger for å snakke om foredraget sitt ”Når sant skal sies – et fordomsfullt foredrag om din yrkesgruppe”.


Mange husker hans nådeløse, overraskende og fordomsfulle angrep på snekkere i det ellers gemyttelige programmet ”Myter” på NRK. Han har også flere ganger vært gjest i Frokost TV, blant for å snakke om kunsten å drive med ”Smalltalk” og om Melodi Grand Prix.


Anders er også kjent som Extramannen på Extra-trekningen til Norsk Tipping i sju år.


Förra året har Anders certifierats som veileder in Inflow24 I samarbeid med Mitt Lederunivers AS og CXS Nordic. Tangen er også sertifisert kursholder i «Inflow 24 lederstolen». Her jobber vi med digitale verktøy for å kartlegge lederen og teamet rundt. Ledelsen i din bedrift tilbys å delta i en lederskole over ti moduler. Les mer om dette under fanen «Coaching- lederskole».

Å være leder kan være ensomt og krevende, men mest morsomt og meningsfult. Jeg tilbyr nå i samarbeid med CXS Nordic og Mitt Lederunivers lederskolen «Inflow 24 - lederskolen". 


Gjennom «Inflow 24 lederskolen» blir du bedre kjent med deg selv, dine ressurser og ikke minst hvordan du fungerer i teamet rundt deg. Vi bruker digitale verktøy for å kartlegge, før vi møtes til lederskolen som går over ti moduler. I denne filmen får du forklart nærmere hva lederskolen går ut på:

Anders M Tangen

kontakt og book Anders Tangen

Anders Martinius Tangen holder motiverende, morsomme og matnyttige foredrag for næringslivet.

Send inn en uforpliktende forespørsel på et foredrag med Anders i dag!