Søk
  • Anders Martinius Tangen

- Jeg savner folk!

Jeg må bare få det ut:

- Jeg savner folk!!!!!


Tette puber, skummende øl. Den trange gangen inn i barnehagen full av fjerne foreldre. Møkkete backstagerom før jeg går inn i en fullsatt konferansesal og holder foredrag. Bilder fra Eurovision av gærne gutter og jenter som henger over hverandre og roper drapert i flagg. Den koselige kroa på Gressholmen full av hyggelige folk.

Sitte på et fly tilEvenes, gå på feil flybuss på vei til bestemor, for så å bli hjulpet til rett sted av en snill bussjåfør.

Gå halvfull rundt og kjenne øl-ånden til tidligere kolleger jeg ikke helt husker navnet på på Øya-festivalen.

Og ikke minst kunne ta en Nord Norge tur til familien uten å bli satt i «søring-karantene»


Kjære Gud! Takk for at du skapte folk!!!!

Folk, jeg elsker dere!!

Snart skal vi klemme hverandre igjen.


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

OSLO

Telefon: 97012777

E-post:  marttang@online.no

ANDERS M Tangen

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle