VIL DU LURE DINE KOLEGER ?

Anders er den komikeren i Norge med lengst og bredest erfaring med skjult teater. Skjult teater er perfekt under et kick off, seminar, årsfest eller hvilken som helst annen anledning som krever show og underholdninge. Kan kombineres med foredrag.

Ansatte ble rundlurt av Tangen

Tangen har vært statssekretær som har lurt Nordea til å tro at Staten vil tenke mer kommunistisk i baksektoren, han har fått sjefen ved et stort sykehus til å krabbe på gulvet for å finne krokodillen i seg selv, han har skremt Psykiatrien i Vestfold til å tro at Regjeringen vil godkjenne fjernhealing som et psykiatrisk tilbud. Og han har vært nyansatt sjef i et revisorfirm, og i tiltredelsestalen kommer det fram at jeg stort sett bare er ute etter å frelse folk inn i sekten min.

Han har også ofte vært en kelner under middagen som gjør litt mye ut av seg på en søt, hyggelig men litt påtrengende måte.

"Statssekretæren" la frem regjeringens forslag til en gruppe takstmenn

Her er det ferskeste eksemplet på skjult teater. En stor gruppe takstmenn var samlet til seminar.

De er spente på noe som heter «Takstolven».

 

De hadde invitert en statssekretær til å si litt om hva Regjeringen tenkte framover. Statsskretæren var selvsagt meg.  Statssekretæren snakker i en halvtime, og det ble mer og mer forundring over Regjeringens politikk på området for eiendomstakst:

SVANTE: Energisk Motivator

Komiker og foredragsholder starter foredraget «Født til omstilling» med skjult teater, og later som han er en uhyre energisk motivator. 

Norsk telefirma lurt av Anders Tangen

Komiker Anders Tangen har lurt et firma, og avslører spøken
Komiker, foredragsholder og motivator Anders Martinius Tangen har lurt de ansatte i et norsk telefirma til å tro at han er ekspert på en helt ny type ledelses-modell: SSM (Self supported management). …