VIL DU LURE DINE KOLLEGER ?

Anders er den komikeren i Norge med lengst og bredest erfaring med skjult teater. Skjult teater er perfekt på et kick off, seminar, årsfest eller hvilken som helst annen anledning som krever show og underholdninge. Skjult teater kan kombineres med foredrag.

Ansatte ble rundlurt av Tangen

Tangen har vært statssekretær som har lurt Nordea til å tro at Staten vil tenke mer kommunistisk i baksektoren, han har fått sjefen ved et stort sykehus til å krabbe på gulvet for å finne krokodillen i seg selv, han har skremt Psykiatrien i Vestfold til å tro at Regjeringen vil godkjenne fjernhealing som et psykiatrisk tilbud. Og han har vært nyansatt sjef i et revisorfirma, og i tiltredelsestalen kom det fram at han stort sett bare er ute etter å frelse folk inn i sekten sin.

Han har også ofte vært en kelner under middagen som gjør litt mye ut av seg på en søt, hyggelig, men litt påtrengende måte.

"Statssekretæren" la frem regjeringens forslag til en gruppe takstmenn

Her er det ferskeste eksemplet på skjult teater. En stor gruppe takstmenn var samlet til seminar. De er spente på noe som heter «Takstolven».

Anders M Tangen

kontakt og book Anders Tangen

Anders Martinius Tangen holder motiverende, morsomme og matnyttige foredrag for næringslivet.

Send inn en uforpliktende forespørsel på et foredrag med Anders i dag!