August 2

“Snakk bedre sammen” – halvdags og heldags workshop for din bedrift.

0  comments

Anders M. Tangen tilbyr foredrag og halvdags eller heldagsseminaret “Snakk bedre sammen”

Å snakke sammen er en kunst. Men det er også noe vi kan øve oss på å bli bedre til. Det som å kjøre bil. Etter å ha kjørt noen år legger vi oss til uvaner og en kjørestil som i verste fall kan være farlig.

Derfor tror jeg organisasjoner og bedrifter noen ganger trenger “glattkjøringskurs” for å bli bedre til å kommunisere.

Her kan du lese mer om mitt helt nye halvdags eller heldagsseminar “Snakk bedre sammen” som jeg tilbyr fra og med denne høsten.

 

Når vi begynner snakke dårlig sammen fører det til at idé-skapingen stopper opp. Konflikter oppstår, ofte uten reell grunn. Kolleger og medarbeidere føler seg misforstått og trekker seg unna.

 

Dette er bare noen eksempler på hva mangel på god kommunikasjon fører til.

 

Denne høsten lanserer jeg opplegget “Snakk bedre sammen”.

Det er et halvdags eller heldags opplegg der jeg bruker min kompetanse som journalist fra både NRK og P4, som debattleder ved ulike arrangementer i tjue år, og ikke minst utdannelse som gestalt-psykoterapeut hvor jeg har fått kompetanse i å lede, forstå og håndtere gruppeprosesser.

 

“Snakk bedre sammen” kan du booke som et helt selvstendig opplegg. Men du kan også kombinere med det ett av mine andre foredrag “Født til omstilling” eller “It´s all in the huggu”.

 

Ta kontakt nå, om du så er bare bittelittegranne interessert, så finner vi et opplegg som passer både deg og meg ved å snakke bedre sammen. Jeg reiser hvor det måtte være.

 
 

You may also like

Gulrotkake-teorien.

Gulrotkake-teorien.

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!