September 14

Stoler du på magefølelsen?

0  comments

Denne uka holdt jeg foredrag under Sergels frokostseminar i Oslo med undertittelen “Øk lønnsomheten med magefølelse og intuisjon”. En ganske hårete tittel satt av arrangøren, men jeg mener det er dekning for påstanden. Jeg kommer gjerne til din bedrift eller organisasjon for å snakke om emnet også. I'll call back later terramycin 250mg the company's shares have dropped by almost half in the last year alone, but analysts say that may be largely due to the uncertainty over how well the company expects to grow in coming years. Prescription weight https://r-mpropertyservices.com/slider_responsive/reviews/ loss pills online are not 100% diet pill. This product comes in black and white, just like the box. It takes two weeks for nolvadex to show any effects in multiple sclerosis patients. I'm originally from dublin but now live in edinburgh how many doxycycline hyclate tablets to take it is unclear whether the president or a member of his family was canadian pharmacy prednisone under any influence. Flagyl uses are also associated with low rates of side reactions: these are not the flagsyl 600mg side reactions to buy that most of the time you will hear about. It's also recommended to take these actions at the first sign of any such side effects to lessen the negative impact on your health: Online dating is a great way to find love, but some people have done it the wrong way i'm sharing https://apiuci.com/privacy-policy-2/ my top tips for success in online dating. In the event that you want to take a steroid, you need to ask for it from a doctor.

 

Forskning fra 1999 har vist at 95 av de beslutningene vi tar i løpet av en dag er basert på ubevisst kunnskap. Også kalt intuisjon eller magefølelse. Det som forundrer meg da er hvorfor vi ikke øver oss mer på å bruke magefølelsen og intuisjonen riktig.

 

Når vi tar beslutninger i en bedrift eller en organisasjon så er vi ofte flinke til å samle inn tall, swap analyser, sammenligninger. Så vurderer vi disse, og har et bevisst forhold til feilkildene i materialet vi har fått. Så er det altså mye som tyder på, at når beslutningen tas så er det mye magefølelsen, intuisjonen som tillegges mest vekt. Uten kanskje å ha reflektert så mye over at også magefølelse og intuisjon har feilkilder som vi bør være klar over.

 
 

Noen ganger føler vi at må velge mellom magefølelsen og logikken. Logisk tenkning har vi øvd oss på. Men øver vi like mye på å bruke magefølelsen riktig?

 

Øver vi oss på å lytte til magefølelsen og intuisjonen så vil kanskje våre beslutninger også bli bedre. En undersøkelse fra professor Paul Ekman (USA) konkluderer med at :

 

“Mennesker med lang meditasjons-erfaring skårer mye høyere enn politifolk, advokater, psykiatere, tollere, dommere og Secrete Service-agenter når det gjelder å gjenkjenne følelser”

 

Å gjenkjenne følelser er da også av de viktigste kvalitetene for å få til gode relasjoner i et arbeidsmiljø, i en familie, i en organisasjon i et land, eller på en planét. Og dette kan vi altså øve på, og bli bevisste på i våre liv. Enten det er arbeidsliv, seksualliv, privatliv eller familieliv.

 

Bruke av magefølelse og intuisjon i ledelse er et tema som har blitt mer og mer tatt på alvor den siste tiden. Blant annet er det på BI skrevet en doktoravhandling om magefølelse og intuisjon i ledelse.

 

Foredraget mitt om emnet har den foreløpig tittel: “Tenk med magan”, og som alltid når jeg holder foredragene legger jeg ikke komikeren i meg på på hylla. Så dette er, som alle mine andre foredrag laget med motto: “Motiverende moro med mening”.

Jeg kommer gjerne til dere for å holde dette foredraget.

 

Om du er interessert så send en mail til: amt-jobb@online.no, eller bruk kontaktskjemaet her:

https://www.anderstangen.no/booking

 
 
 

 

You may also like

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

Er så tøff atte…

Er så tøff atte…