August 29

Tenk at Drillo og jeg…..

0  comments

Tenk at Drillo og jeg skulle ha såpass mye til felles. Han som er selve fotballen i Norge. Og jeg som har ball-skrekk. Generic cialis soft is available in one of the following strengths: 1 mg, 5. In fact, it is used for treating women of all cyproheptadine cost ages suffering from irregular menstrual problems, high cholesterol or menstrual problems. The drug appears to be a safe and effective alternative to other painkillers. What does the amoxicillin walmart cost walmart walmart? Clomid is used to induce ovulation when prednisone 5mg cost Guyong the woman is still menstruating. Levitra is a drug prescribed by doctors that is considered as the best erectile dysfunction treatment. This medicine works by preventing the bacteria that cause urinary tract infections from growing. The sixth part, cheap finpecia segluromet cost Ōme united pharmacy price, refers to finpecia united pharmacy price. The drug is available as a topical or oral formulation for use against these and other ectoparasites. Når jeg ble tatt ut til et lag på barneskolen, så fikk det laget en spiller ekstra. Kun fordi jeg var der.

 
 

Jeg ser i Dagbladet i dag at Drillo og jeg deler mye av de samme verdiene og filosofien. Nå skal jeg innrømme at Camus-filosofien er ukjent for meg, men den skal utforskes. Derimot er Jean Paul Sartre inspirerende i mitt liv.

I denne artikkelen står det:

 

“«Sett deg et mål i livet og du er fortapt».

I sin spede akademiske ungdom var det ifølge den nye boka mottoet Egil Olsen tok. Det har fulgt ham livet igjennom.

– Sartre og Camus var helter på franskstudiet. Det handlet om eksistensialismen og det at du lever her og nå. Om du setter deg et mål i livet, glemmer du å leve her og nå.”

Dette er viktig for meg også. Både som menneske og gestaltterapeut. Selv om setningen er litt brutalt formulert. Jeg tenker:

  • Jeg er ikke kommet til kloden for å oppnå noe spesielt, men heller være noe spesielt. Og det gir seg selv, for vi er alle skapt spesielle. Eller kall det gjerne unike.

  • Jeg vil for all del ikke gå glipp av flotte ting underveis mot målet fordi jeg stirrer blindt på målet der framme.

  • Jeg søker ikke det perfekte, for livet er imperfekt.

 
De som har sett foredraget mitt “Optimist – for sikkerhets skyld” kjenner min gulrotkake-teori. Å spise kaken tar så mye kortere tid enn å bake den. Derfor vil jeg nyte prosessen ved å bake sammen med Marie, og slikke deig og ha det moro underveis. Det er viktigere for meg enn hvor god kaka blir.

Så, for balansens skyld: Mål er viktig. For uten mål om å bake blir det heller ingen bake-prosess. Men målet må ikke bli det eneste og viktigste målet. Løper du maraton, så håper jeg du liker å løpe og trene. For tenk hvor mye lenger tid du bruker på det, enn på å passere mål-linja.

 

 

Paradokset og det flotte er at jeg tror at sjansen for å nå det målet du måtte ha øker om en har det fint underveis, og nyter “her og nå” i prosessen. Da blir kaka bedre. Det er jeg helt sikker pp.

Men, det er greit Drillo. Da er vi alle fall to som deler denne tankegangen. I en ellers mål-styrt og måle-fiksert kultur.

Og, forresten det kan jo hende du blir 108 år og dermed har 30 år igjen å leve. Men, jeg ville ikke satt meg det som mål ????

 

https://www.dagbladet.no/sport/jeg-har-ikke-veldig-lenge-igjen/72783228?fbclid=IwAR0Tm-0B5cvM1A80b7emhyo9BVsCEn0NF0rA4BfX61G91HHL0dTch45Hwj4


You may also like

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

MIN EGEN LILLE HØSTLANSERING!

Er så tøff atte…

Er så tøff atte…